top of page

XXVIII JORNADES CULTURALS

Avui comencen les XXVIII Jornades Culturals a l’escola Mestral. Durant aquests dies es desenvoluparan diferents tallers a partir d’una temàtica comú que s’ha treballat al llarg del curs. Aquest any la temàtica escollida ha estat “L’AIGUA”.


Al següent enllaç podeu consultar el programa d'activitats previstes: Tríptic Jornades Culturals.


Durant les jornades, l'escola compta amb la visita de mestres d'educació infantil d'Islàndia, Estònia, Polònia i Suècia que participen al programa ERASMUS+ de Cooperació per a la innovación i l'intercanvi de bones práctiques (Blue Planet - Water Around Us).Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page