top of page

Reciclatge de joguines i material esportiu

L’AMPA s’adhereix a la proposta dels professors d’Educació Infantil, Cicle Inicial i Educació Física que, tot pensant en les festes de Nadal (visita del patge a l’escola i el Tió), ens han proposat posar en marxa el projecte de “Reciclatge de joguines i material esportiu”.


Us proposem que les joguines amb les que els vostres fills ja no juguen i que estiguin en bon estat, així com el material esportiu que ja no utilitzin, els cediu a l’escola perquè els nens i nenes que hi assisteixen ho puguin gaudir a l’hora del pati o a les aules quan fa mal temps i no poden sortir al pati.


L’escola ha habilitat unes caixes grans al hall del centre per que les famílies pugueu depositar les joguines i material esportiu que vulgueu cedir.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració: Les joguines que ja “se’ls han quedat petites” als vostres fills/es, tindran una segona vida en mans d’altres nens

.


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay etiquetas aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page