top of page

EL TRACTAMENT DEL DOL EN ELS INFANTS. LLIBRES RECOMANATS

El 20 de febrer molts de nosaltres vam assistir a una xerrada realment interessant sobre el tractament de la pèrdua i els processos de dol en la Infància.

La Sonia Garcia i la Carme Reyes ens vam parlar amb tendresa i naturalitat sobre allò que és tan real com la vida, però de la que ens consta tant parlar: la mort. Per als adults, assumir-la és un fet traumàtic i els nens no estan exempts de patir la pèrdua de les persones que estimen. Cal, però, que els ajudem a familiaritzar-s’hi i que en parlem sense pors, amb naturalitat.


En aquest sentit, la Sònia i la Carme ens recomanen un recull de contes que ens ajudaran a treballar el dol i les pèrdues en els infants, que podeu consultar i descarregar en el següent enllaç.Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay etiquetas aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page