top of page

Guarnim l’arbre de Nadal: El desitjos dels nostres infants

Els alumnes de 6è de l’escola han estat aquest any els encarregats de decorar l’Arbre de Nadal que cada any s’instal·la a la Plaça Catalunya. Per classes, i en col·laboració de l’AMPA i els professors, els alumnes del Mestral van escriure els seus millors desitjos en una cartolina, que ahir divendres els més grans de l’escola van portar a la plaça per decorar l’arbre de Nadal.

La seva col·laboració va tenir premi ja que la regidoria de turisme els va convidar a xocolata calenta. La resta d’alumnes i veïns del poble vam poder gaudir també de la xocolatada popular que es va dur a terme després de l’encesa de llums.

“Amb l’esperança que tots els desitjos es compleixin, L’AMPA Llastres de l’escola Mestral us desitja un Bon Nadal i un millor Any Nou 2017”


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page