Coneixes el Blog de l’escola?

El blog és un pagina web que té una estructura cronològica que s’actualitza freqüentment i presenta informació o opinions sobre temes diversos.


El blog de l’escola Mestral ens informa regularment de les activitats que es duen a terme (sortides culturals, activitats d’aula, festes, projectes, etc.) i és un espai on podem trobar informació rellevant de la nostra escola: calendari escolar, documents del centre, funcionament, transport escolar, material i llibres, etc.


Us convidem a donar-hi una ullada: podreu veure les fotos de les ultimes sortides (els alumnes de P5 d’excursió a Santa Marina per agafar fulles i fruits de la tardor o els alumnes de 6è d’excursió al port de Tarragona) així com les fotos de les activitats realitzades per la castanyada.


Fes click aquí per accedir al Blog de l'escola


Entradas destacadas
Entradas recientes