top of page

FOTO DE NADAL

Benvolgudes famílies,


Un any més, quan s’acosta Nadal us oferim la possibilitat de fer a l’escola fotografies als vostres fills i filles per felicitar les festes . Com sempre, teniu l’opció de fer les fotos de Nadal individuals o conjuntament amb els germans, tant si tots són alumnes del centre com si no.


Les fotografies es faran a l’escola el proper 24/11/2016 durant la jornada escolar. Tanmateix, les fotografies dels alumnes que tenen germans en un altre centre (Llar d’infants o Institut) o nadons, es faran a partir de les 16:00h fins les 17:30h a l’aula audiovisuals.


El preu del lot de fotografies és de 17€ per als no socis i 15€ per als socis, i el pagament es durà a terme en el moment de recollir les fotografies.


Atès que el dret a la pròpia imatge és reconegut en l’article 18.1 de la Constitució espanyola i està regulat per la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret de l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, l’AMPA Llastres demana el consentiment als pares, mares o tutors/es legals per a poder fer la fotografia de Nadal als vostres fills/es.


Us podeu descarregar l'autorització en el següent enllaç: Autorització Fotos Nadal

(Cal retornar aquesta autorització al tutor/a dels vostres fills/es abans del divendres dia 18 de novembre)


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay etiquetas aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page