top of page

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

Us informem que properament es faran les eleccions per renovar una part dels membres del Consell Escolar. Els membres del consell escolar són elegits per un període de quatre anys i es renoven per meitats cada dos anys. Aquest any, cal elegir 2 pares o mares que representin el nostre sector en el consell.


La funció principal del consell escolar és participar en la presa de decisions en relació amb aquells temes importants per al funcionament i l'organització del centre (aprovar el projecte educatiu, aprovar la programació general anual, aprovar el pressupost del centre i rendiment de comptes, l'horari lectiu, etc.), i per això és important i obligatori que hi hagi representació dels pares i mares dels nens i nenes que estudien a l’escola.


Us animem a presentar-vos per representar a tots els pares i mares. Aquells o aquelles que us vulgueu presentar, només cal que n’informeu al centre abans del divendres 18 de novembre de 2016


A tota la resta, us animem a anar a votar el dia 30 de novembre de 16:00 a 18:00h a la mateixa escola, doncs cal que els pares i mares estem informats i puguem també opinar sobre l’educació dels nostres fills i filles.


El dia 14 de desembre tindrà lloc la constitució del nou Consell Escolar.
Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page