top of page

XERRADA “INTERNET SEGURA”

El proper dimecres dia 26 d’octubre a les 17h, els Mossos d’Esquadra de Cambrils faran una xerrada molt interessant a la sala d’audiovisuals de l’escola Mestral.

La xerrada va dirigida als pares i mares per informar i conscienciar dels riscos evidents i no tan evidents d'un ús incorrecte de les xarxes socials, de les pautes de seguretat que s'han de prendre al navegar per Internet i de la necessitat d'educar als nostres fills sobre un ús correcte i responsable d'aquesta eina.


Al matí els Mossos estaran a l’escola per xerrar amb els alumnes més grans sobre el correcte ús de les xarxes socials, tan esteses entre els alumnes d’aquestes edats. Els nois i noies els podran consultar tots els dubtes que tinguin al respecte.Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay etiquetas aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page