top of page

PREPAREM EL NOU CURS 2016-2017

Benvolgudes famílies,


En ple període de vacances escolars, nosaltres ja estem pensant en facilitar-vos la tornada a l’escola i en aquest sentit, us volem lliurar la informació de la que disposem sobre el nou curs escolar 2016-2017:

Pel que fa al material escolar, a l’inici de curs l’AMPA lliurarà als seus socis el paquet de folis, l’agenda escolar (a partir de 3r) i el portafolis pels més petits. Us recordem que podeu accedir a la nostra web per formalitzar la inscripció a l’AMPA


[endif]--Els pares i mares que formem part de l’AMPA aprofitem per desitjar-vos unes bones vacances d’estiu!!!! ![endif]--


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page