top of page

FI DE CURS!!!!

ACTIVITATS PREVISTES PER DEMÀ 21/06/2016

L’AMPA Llastres de l’escola Mestral, en representació dels pares volem col·laborar amb l’escola en la celebració del final de curs.


Pels més petits de l’escola (de P-3 fins a 2n) l’AMPA subvenciona l’espectacle “Dançons” , un espectacle d’animació musical farcit de cançons, danses i jocs musicals de tota mena que de ben segur els farà ballar i riure.


Als alumnes de 3r a 6è els espera una competició d’allò més interessant: duran a terme el tradicional partit de futbol professorat contra alumnat de 6è.


Posteriorment, com estem segurs que gaudiran d’un dia ben assolellat, l’AMPA els oferirà un gelat de gel (un flash) per a refrescar-se.


A partir de les 11:00h, els alumnes de P3 i P4 podran gaudir de la gimcana que, amb molta il·lusió, els han preparat els alumnes de 5è. Els de P5 fins a 4t, hauran de superar els reptes i gaudir dels jocs que els més grans han ideat per ells.


A banda d’aquestes activitats, al llarg del matí, l’alumnat de 4t interpretaran per la resta de l’escola les cançons del Cantània i l’alumnat de 6è farà una representació d’Acroesport.

Per més informació, podeu consultar la web de l’escola



Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page