top of page

Resultats enquesta "Jornada intensiva"

Molt bones!!!


Ja podem compartir els resultats de l'enquesta sobre la Jornada intensiva que es va dur a terme la setmana passada.


Amb un 92,87% de participació, les famílies de l'escola Mestral donen suport clarament al projecte presentat per la Direcció de l'escola. El SI a la jornada continuada s'ha imposat amb un 87,41% vers un 11,34% que es declina per continuar amb la jornada partida.


Les famílies que han optat per la joranda intensiva han escollit l'horari de 09:00 h. a 14:00 h. amb un 70,32% per contra del 29,68% de les famílies que preferien gaudir de la jornada intensiva amb l'horari de 08:30 h. a 13:30 h.


Aquests resultats s'adjuntaran al projecte de jornada intensiva que la Direcció de l'escola presentarà properament al Departament d'ensenyament de la Generalita de Catalunya per poder ser CENTRE PILOT de la JORNADA CONTINUADA per al proper curs escolar 2016/17.Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay etiquetas aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page