top of page

COLÒNIES D'ESTIU. 2017

Com cada any l’AMPA organitza del 23 al 30 de juliol les colònies d’estiu a Les Tallades, on ja ens esperen amb moltes ganes de passar-ho bé.


Creiem que aquesta activitat és de gran valor educatiu. Els nostres fills conviuen i es diverteixen amb els seus companys lluny de l’entorn familiar, a la vegada que gaudeixen d’un entorn natural.


Aquest any, atesa la bona experiència que hem tingut fins ara, tornem a comptar amb GrupEduca Lleure per l’organització i gestió de les colònies a la casa Les Tallades, que està situada a 2 Km de Vilanova de Sau (Osona) enmig del fabulós paisatge de les Guilleries i el pantà de Sau.


Aquest any, l’eix d’animació o el fil conductor de totes les colònies és el món fantàstic i divertit del CIRC. A través de les activitats els nens i les nenes aprendran diverses tècniques del món del circ (equilibris, acrobàcies, clown, malabars...) i s’endinsaran en cada racó d’aquest màgic món.

Podeu consultar tota la informació (horaris, metodologia, sortides, comunicació amb els pares...) fent clic al següent enllaç: Dossier informatiu


Per reservar la plaça, cal que feu el primer pagament de les colònies abans del dia 18 D’ABRIL al següent número de compte, INDICANT EL NOM I COGNOM DEL FILL/A i CURS ACTUAL


LA CAIXA ES88 2100 0584 07 0200239336 (titular David Pujol)


Una vegada fet el pagament, caldrà que entregueu a l’AMPA la fitxa d’inscripció FIRMADA junt amb una foto de carnet, fotocòpia targeta seguretat social i fotocòpia carnet de vacunes.


Preu total colònies: 250€ (colònies)


1r pagament: 125€ abans del 18 abril


2n pagament: 125€ abans del 26 de maig


Podeu descarregar-vos tota la documentació necessària per tramitar la inscripció en els següents enllaços:


Disposeu del telèfon de l'AMPA (691.808.363), correu o web per traslladar-nos les vostres consultes.​ De la mateixa manera, hi haurà una reunió informativa per les famílies.


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page