top of page

ALOHA A tots els nens i nenes els encanten les matemàtiques gràcies al mètode educatiu Aloha Mental Arithmetic que, a través d'un sistema innovador basat en el joc, promou el desenvolupament mental en edats primerenques.

 

Els entrenaments Aloha estan seqüenciats i estructurats amb un objectiu clar: motivar els nens i desenvolupar la seva intel·ligència a través d'una metodologia didàctica en la qual el joc té un paper molt important. Són divertides sessions dissenyades per activar habilitats específiques com el càlcul.

Per entrenar aquesta capacitat, els alumnes utilitzen l'àbac amb què aprenen a calcular com si fos un joc de fitxes.... Amb el temps, els alumnes deixen d'utilitzar l'àbac físic i comencen a calcular mentalment, imaginant en el seu cap i movent les fitxes mentalment.

 

A més de l'habilitat de càlcul, Aloha potencia el pensament lògic, l'orientació espacial, la memòria fotogràfica, la concentració, la capacitat d'escolta i la creativitat.

  • Contacte: coordinacio.tarragona@alohaspain.com

  • Tel. : 600862986

  • Activitat dirigida a alumnes de 1r a 6è

  • Horari: ​dimarts i dijous de 15:30 a 16:30h
  • Preu: Soci AMPA: 50€ al mes , més 40€ de matrícula (material inclós). Soci NO AMPA: 55e al mes , més 40e de matrícula (material inclós) 

 

Aloha-Mental-Aritmetic.jpg
bottom of page