top of page

2 d'abril Dia Mundial de la conscienciació sobre l'Autisme

El passat dia 2 d'abril es va celebrar el Dia Mundial de la conscienciació sobre l'Autisme i a la Escola Mestral van fer diferents activitats perquè els nostres i les nostres nenes s'acostesin una mica a aquesta realitat que ens acompanya.

Van veure diferents vídeos segons l'edat i van parlar sobre la temàtica amb la finalitat de sensibilitzar als nens i les nenes en el respecte a la diversitat. També van fer dibuixos amb els ulls tancats o amb la mà que no acostumen a utilitzar, per exemple, per tal d'oferir als i les alumnes l'oportunitat d'experimentar en la pròpia pell els problemes amb què es troben les persones amb discapacitat física en el dia a dia.

Algunes classes van fer murals amb les emprentes de les seves mans com a símbol solidari.

I per als alumnes d'educació especial que tenim al nostre centre es va dur a

terme un taller d'expressió plàstica (TEArte) a través del qual els nens van expressar i comunicar mitjançant els seus dibuixos la seva imaginació i van desenvolupar una altra forma d'expressió.

Aquest taller ha estat subvencionat per l'Ampa Llastres i ha sigut posible gràcies al que es va recaptar de la gala lírica solidària que va tenir lloc el passat mes de gener al Teatre Auditori del nostre municipi.

En aquesta gala es van recaptar 880 euros que es van donar íntegrament a l'Ampa per a comprar materials per a les classes d'especial i per a poder dur a terme el taller del que us parlavem abans.

El materials que es van comprar ven ser dues taules de llum que són un recurs pedagògic i lúdic fantàstic i que ajuda a fomentar la creativitat amb la llum com a protagonista i que es complementa amb diversos materials per a fer diferents activitats, també es va comprar sorra Kinètica perfecta per a treballar

activitats sensorials, ampolles transparents per a fer ampolles sonores o per fer ampolles d'espia, batlles, botons,...i un munt de materials manipulatius que seran molt aprofitats i gaudits pels nens d'especial.

Us deixem el vídeo per a que feu una ullada a alguns dels materials i veure com els alumnes d'especial en fan ús.


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page