top of page

Xerrades per a famílies


Després de l'èxit de les xerrades del curs passat l'Ampa, amb la col.laboració de l'Ajuntament de l'Hospitalet de l'Infant i l'Escola Mestral, ha preparat cinc noves xerrades que tracten temes molt interessants a l'hora d'educar als nostres fills i filles.

L'objectiu és impulsar i donar suport a la implicació de les famílies com a agents educatius fonamentals i actius i així establir una continuïtat entre el context familiar i escolar.

Per una altra banda, ja parlo com a mare, és molt gratificant saber que els mateixos dubtes, problemes... que un viu i pensa que només passen a casa seva, són molt més comuns del que creiem i això aporta tranquil.litat i una nova visió de la situació. Les mares i pares comparteixen experiències i busquen alternatives conjuntament.

Les xerrades es faran a la sala d'audiovisuals de l'escola a les 18:00 els dies proposats. Contem amb un servei d'acollida per als nostres fills amb la finalitat de facilitar la vostra assistència.

Seria convenient que féssiu una inscripció prèvia al mail ampaescolamestral@gmail.com indicant també si portareu nens.

Ahir ja vam arrencar amb la primera xerrada Com ser feliç i no morir en l'intent.

Les psicòlogues Ana Gutiérrez i Eva Llatser van ser les encarregades de oferir-nos estratègies educatives que després podem implementar amb els nostres fills i filles.

L'escolta activa i empàtica o l'educació en valors per exemple.

Us animem a assistir a les següents!!!


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page