top of page

FOTOS DE NADAL

Un any més, quan s’acosta Nadal us oferim la possibilitat de fer a l’escola fotografies als vostres fills i filles per felicitar les festes. Com sempre, teniu l’opció de fer les fotos de Nadal individuals o conjuntament amb els germans, tant si tots són alumnes del centre com si no.


Les fotografies es faran a l’escola el proper 16 i 17 de novembre durant la jornada escolar. Tanmateix, les fotografies dels alumnes que tenen germans en un altre centre (Llar d’infantes o Institut) o nadons, es faran a partir de les 16:00 h fins les 17:30 h a l’aula audiovisuals.


El preu del lot de fotografies és de 12 € per als no socis i 10 € per socis i el pagament es durà a terme en el moment de recollir les fotografies.


Atès que el dret a la pròpia imatge és reconegut en l’article 18.1 de la Constitució espanyola i està regulat per la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret de l’honor, a la intimitat personal i familiar i la pròpia imatge, l’AMPA Llastres demana el consentiment als pares, mares o tutors/es legals per a poder fer la fotografia de Nadal als vostres fills/es.


Podeu descarregar-vos l'autorització en el seguent enllaç: Autorització foto Nadal


No dubteu en trucar al telèfon de l’AMPA (Tel. 691808363) per qualsevol consulta o aclariment.



Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page