top of page

SUBVENCIÓ I REUTILITZACIÓ DE LLIBRES DE TEXT.

L’L’objectiu del programa de subvenció i reutilització és ajudar econòmicament els pares i mares en la compra dels llibres de text del curs i, per una altra banda, fomentar entre els nens i les nenes els valors de la responsabilitat i el respecte vers els companys, així com la cultura de l’aprofitament dels recursos.


El pagament de la subvenció que pertoqui es farà efectiva per part de l’Ajuntament presentant la factura dels llibres de text que hagin pagat, i el full de sol·licitud corresponent a cada alumne a l’Oficina Municipal d’Atenció al Ciutadà a l’Hospitalet de l’Infant o a Vandellòs, o bé mitjançant l’Oficina Virtual d’Atenció al Ciutadà.


Podeu consultar el detall de la subvenció a les bases del programa.


Podeu descarregar la instància de la subvenció dels llibres de text en el següent enllaç


Per més informació consulteu la web de l'ajuntamentEntradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay etiquetas aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page