top of page

INSCRIPCIONS COLÒNIES 2016


Per tots aquells que no vàreu poder assistir a la reunió informativa, us notifiquem que podreu trobar en els següents enllaços tota la informació relativa a les colònies així com els documents necessaris per tramitar la inscripció:

Aquesta documentació està disponible a la secretaria de l’escola Mestral però també us la podeu descarregar de la nostra pàgina. A la mateixa secretaria, haureu de retornar la fitxa d’inscripció signada juntament amb una foto de carnet, fotocòpia de la targeta de la Seguretat Social i fotocopia del carnet de vacunes.

Recordeu que el termini per presentar la inscripció i fer el primer pagament finalitza el 29 d’abril.


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay etiquetas aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page